Izvor: BSC HAPPY/TV FRONT
02.08.2023 u 12:25
5

RUSI GA OSLOBODILI, SAD SE VRAĆA NA FRONT: Komandant Azova stupa na dužnost u roku od mesec dana

Denis „Redis“ Prokopenko, komandant brigade Azov, koji je pušten iz ruskog zarobljeništva, vraća se na dužnost u bliskoj budućnosti.

Ovo je saopštio komandant Nacionalne garde Oleksandar Pivnenko.

Odgovarajući na pitanja novinara o mogućoj zabrani regrutovanja oficira Azova, uključujući njihovog komandanta Denisa Prokopenka, komandant je objasnio da to nije tačno.

„Denis, ima neku poziciju. Branili su Mariupulj, a neki od njih su imali zadatke ne u sastavu brigade, već u sastavu bataljona taktičke grupe. Oni se pripremaju i izvršavaće svoje zadatke, kao i svi ostali“, rekao je Pivnenko.

AZOV U UKRAJINI: Spremaju se za FRONT – RUSI SPREMNO ČEKAJU da SLOME KIČMU NACIZMU (VIDEO)

Prema Pivnenku, Denis Prokopenko će se verovatno vratiti na dužnost u roku od mesec dana. A to bi zavisilo, od situacije na frontu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “RUSI GA OSLOBODILI, SAD SE VRAĆA NA FRONT: Komandant Azova stupa na dužnost u roku od mesec dana”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter