Izvor: Happy BSC
18.04.2022 u 09:32
0

RUSI GRADE MUČILIŠTA NA TERITORIJI UKRAJINE! KREĆU BRZO U PAKLENU OFANZIVU Šok optužbe Zelenskog, tvrdi da zna ko su prve ŽRTVE

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u svom govoru je upozorio na predstojeću ofanzivu ruskih snaga u istočnom delu zemlje.

Tokom video obraćanja u nedelju Zelenski je otkrio koji su planovi ruske vojske i da je cilj da se dokrajči Donbas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruske trupe se spremaju za ofanzivnu operaciju na istoku naše zemlje. To će početi vrlo brzo. Oni žele da bukvalno dokrajče i unište Donbas. Uništite sve što je nekada davalo slavu ovom industrijskom kraju. Kao što ruske trupe uništavaju Marijupolj, žele da zbrišu i druge gradove i zajednice u oblastima Donjecka i Luganska“ kaže Zelenski.

UKRAJINA POSLALA BRITANCA DA UMRE U RATU! „Smrt će od vojnika napraviti heroje“

U gradu Harkovu je rusko granatiranje u nedelju ubilo pet stanovnika i ranilo 15, rekao je on i dodao da je u poslednja četiri dana u ruskom granatiranju Harkova poginulo ukupno 18 ljudi, a 106 je ranjeno.

Ovo nije ništa drugo do namerni teror. Minobacači, artiljerija na obične stambene četvrti, na obične civile“, rekao je on.

Zelenski je optužio ruske snage da su kršili ljudska prava u oblastima Herson i Zaporožja na jugu Ukrajine.

Tamo se grade mučilišta. Oni otimaju predstavnike lokalnih vlasti i sve one za koje se smatra da su vidljivi lokalnim zajednicama. Ucenjuju nastavnike. Kradu penzije, humanitarna pomoć je blokirana i pokradena. Oni stvaraju glad“, rekao je on.

Ove tvrdnje ukrajinskog predsednika nisu nezavisno potvrđene. Zelenski je takođe u svom obraćanju ponovio molbu saveznicima da prekinu isporuke ruske nafte.

„Potreba za embargom na isporuke nafte iz Rusije raste svakim danom. Svi u Evropi i Americi već vide da Rusija otvoreno koristi energiju za destabilizaciju zapadnih društava. Ruska želja da naprave haos na tržištima goriva ne bi trebalo da uspe“, rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter