Izvor: Tanjug
27.10.2022 u 09:25
0

RUSI TERORIŠU UKRAJINU TOKOM NOĆI: Napadnuti Kijev i Zaporožje, spasioci na licu mesta!

Lokalni ukrajinski zvaničnici, kao i mediji, saopštili su danas da su ruske snage tokom noći napale Kijevski region, prenosi „Gardijan“.

Regionalni guverner Kijevske oblasti Oleksij Kuleba nije otkrio lokaciju napada, ali je rekao da su spasioci na licu mesta.

SAMOODBRANA ILI ISTINSKA POMOĆ UKRAJINI: Slovenački tenkovi ipak idu ka Kijevu, zalihe oružja na izmaku!?

– Rusi terorišu Kijevski region tokom noći. Imali smo nekoliko napada u jednoj od opština regiona. Spasioci i sve službe za vanredne situacije su na licu mesta. U toku je gašenje vatre i uklanjanje posledica napada – naveo je Kuleba na Telegramu.

Gradska uprava Kijeva izdala je naredbu da se oglase sirene za vazdušni napad u ponoć, apelujući na građane da potraže sklonište.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruske snage su, navodno, gađale jugoistočni ukrajinski grad Zaporožje, veruje se, u još jednom napadu tokom noći.

Prema navodima vršioca dužnosti Zaporožja Anatolija Kurteva, ruske snage su napale grad i okolnu oblast, nakon čega je izbio požar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter