Izvor: RT
26.07.2023 u 10:44
0

„RUSIJA IMA HILJADU I VIŠE NUKLEARNIH BOJEVIH GLAVA OD NAS“: KENEDI upozorio ceo ZAPAD

SAD nemaju kontakte na visokom nivou sa Rusijom, komunikacija mora da se uspostavi, poručio je bratanac nekadašnjeg predsednika Džona Kenedija

Sjedinjene Države treba da uspostave kontakte na visokom nivou sa Rusijom, izjavio je kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi, istaknuvši da je „Vašington faktički u ratu sa Moskvom.

 – Rusija je nuklearna sila, koja ima hiljadu više nuklearnih bojevih glava od nas. I izgleda da nikoga nije briga za to – kazao je Kenedi.

„URAGAN“ SATIRE UKRAJINCE: DESETI KRUG PAKLA za JURIŠNIKE kod UGLEDARA (VIDEO)

Kako je naveo, njegov ujak, 35. predsednik SAD Džon F. Kenedi i sovjetski lider Nikita Hruščov bili su u kontaktu i „toliko su se sprijateljili da su mogli direktno da se zovu“.

 – Odrastali smo misleći da smo pobedili u Drugom svetskom ratu, da je Amerika pobedila Adolfa Hitlera. Samo je moj ujak rekao: Ne, Rusi su pobedili u ratu – kazao je Kenedi, podsećajući na gubitke SSSR-a.

Prema njegovim rečima, SAD nemaju odnose na visokom nivou sa Rusijom, kao i da mora da se uspostavi komunikacija.

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „HRVATI su izvorno PLEMENIT NAROD, njihova država NE POSTOJI od 10. veka“

 – Mislim da bi bilo važno razmišljati o tome danas, jer niko nije razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom godinu dana. SAD nemaju kontakte na visokom nivou sa Rusijom. Moramo da razgovaramo sa njima – precizirao je Kenedi.

Naime, Robert Kenedi Mlađi kandiduje se na predsedničkim izborima u SAD 2024. Političar je sin senatora Roberta Kenedija (1925-1968) i nećak bivšeg američkog lidera Džona F. Kenedija.

Sledeći predsednički izbori u SAD biće održani u novembru 2024. Predsednik SAD Džozef Bajden ranije je najavio da će tražiti reizbor na najviši položaj u vladi.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“: AMERIKANCI su PRIZNALI da je RUSKA ARTILJERIJA je najmoćnija na SVETU, ona bukvalno MASAKRIRA UKRAJINCE

Bivši republikanski predsednik Donald Tramp takođe je najavio ulazak u predsedničku trku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter