Izvor: BSC happy portal/Index.hr
17.06.2023 u 15:21
1

RUSIJI HITNO POTREBNI NOVI TENKOVI: Šojgu otišao lično u vojnu fabriku u Sibiru (VIDEO)

Sve dobija nove obrise na fronu.

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu posetio je vojnu fabriku u Omskoj oblasti u Sibiru gde je od uprave i zaposlenih zatražio da proizvedu više tenkova kako bi se zadovoljile potrebe ruskih snaga u Ukrajini nakon što je Kijev pokrenuo protuofenzivu sa zapadnim oružjem.

ŠOJGU OTKRIO DETALJE: U toku noći odbijen pokušaj kontraofanzive ukrajinskih snaga…

Kako mediji prenose, Šojgu je rekao da je to neophodno „kako bi se zadovoljile potrebe ruskih snaga koje sprovode specijalnu vojnu operaciju“ koju je Moskva pokrenula u Ukrajini u februaru 2022.

  • Navodi se da Rusija tvrdi da ukrajinska kontraofanziva nije uspela, dok Kijev tvrdi da je ukrajinska vojska ponovo zauzela nekoliko sela i oko 100 kvadratnih kilometara teritorije, uglavnom na južnom frontu – saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSIJI HITNO POTREBNI NOVI TENKOVI: Šojgu otišao lično u vojnu fabriku u Sibiru (VIDEO)”

  1. Ako pola sveta pomaze Ukrajini sa sopstvenim naoruzanjem (a to rade da bi sebe odbranili a ne Ukrajinu, Ukrajina se zajedno sa svojim narodom unistava uz pomoc njih ) zasto drugi deo sveta ne bi pomogao Rusima , to svakako treba uraditi ako Poljaci „krenu“ Rusi se ne bore samo za sebe vec za pravedniji svet i eliminisanje nacista , uostalom to je duznost Pravoslavnog naroda , ni nasi koji setaju ne znaju da su ih nacisti privukli i obmanuli a ocevi i dedovi su im se sigurno borili protiv nacista , svetske kolovodje tzv. njihovog novog sveta i zlatne milijarde su isti oni koji su deset godina unazad pomagali i Hitlera dok nije dosao na vlast i isti ti su pomagali sve vreme naciste do danas .

    11
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter