Izvor: BSCHAPPY/tass
06.03.2024 u 22:00
4

RUSKA DEMOKRATIJA JE NAJBOLJA! Portparol Kremlja upozorava da Rusija neće tolerisati kritike, američki tenkovi gore na ruskom tlu GOREĆE i avioni(VIDEO)

Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika Vladimira Putina, održao je neuobičajeno predavanje u mestu Sirius u ruskom regionu Krasnodar.

Predavanje na temu Slika Rusije: Stvarnost i nametnuti stereotipi održao je pred mladima na ruskom Svetskom festivalu mladih, koji se održava po nalogu ruskog predsjednika Vladimira Putina. O kakvom je „predavanju“ reč, govori video snimak koji je na društvenoj mreži X podelio i novinar BBC-ja Francis Skar.

„Više nećemo tolerisati kritiku naše demokratije. Ni tvrdnje da ona nije onakva kakva bi trebala da bude. Naša demokratija je najbolja“, izgovorio je tom prilikom, veoma ozbiljno Putinov portparol Dmitrij Peskov.

Peskov je rekao da se Rusija nikada nije mešala u američke izbore i neće

Pres-sekretar ruskog predsednika je primetio da je Vašington posle poslednjih predsedničkih izbora potrošio deo novca iz džepova poreskih obveznika na istragu da li je bilo „ruskog mešanja“

PUTIN SA POSEBNOM TOPLINOM GOVORIO O NAŠEM NARODU: Srbi su VEKOVIMA najpouzdaniji saveznici Rusije

Moskva se nikada nije mešala u američke izbore i neće učiniti ništa slično na predstojećim izborima, rekao je sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov, govoreći na obrazovnom maratonu „Znanje. Prvi“.

Peskov je napomenuo i da je Vašington posle poslednjih predsedničkih izbora potrošio nešto novca od poreskih obveznika na istragu o tome da li je bilo „ruskog mešanja“. Obraćajući se na engleskom je poručio

„I onda je vaše Generalno tužilaštvo došlo do zaključka da nije bilo. A parlamentarna komisija je došla do zaključka da nije bilo mešanja Rusije u izbore u SAD. Nismo mi to rekli, rekli su vaši političari. Za vaš novac su organizovali istragu koju niko ne razume“, podsetio je predstavnik Kremlja obraćajući se gostu iz Sjedinjenih Država koji je postavio pitanje.

I ovog puta nećemo da se mešamo“, naglasio je Peskov.

Sledeći predsednički izbori u SAD biće održani u novembru 2024. godine

Rusija je bila i ostaće bogata, uspešna i otvorena zemlja, a doba neokolonijalizma postaje prošlost. Dodao je Dmitrij Peskov tokom govora.

Predstavnik Kremlja je u svom predavanju rekao i da američki tenkovi gore na ruskom tlu, predvideo istu sudbinu američkim avionima, objasnio važnost proučavanja ruskog jezika i ruske istorije, a takođe je podelio svoje viđenje odnosa Moskve sa susedima, partnerima i protivnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “RUSKA DEMOKRATIJA JE NAJBOLJA! Portparol Kremlja upozorava da Rusija neće tolerisati kritike, američki tenkovi gore na ruskom tlu GOREĆE i avioni(VIDEO)”

  1. Great goods from you, man. I’ve take into accout your stuff prior to and you’re simply extremely wonderful.
    I actually like what you’ve received here, certainly like what you’re
    stating and the best way through which you assert
    it. You are making it enjoyable and you still take care of to keep it sensible.
    I can’t wait to learn much more from you. This is actually a wonderful site.

    My site – https://fantasyoutcall.com

    0
    0
    Odgovori
  2. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no
    backup. Do you have any methods to protect against hackers?

    Here is my homepage – Liv Pure Review

    0
    0
    Odgovori
  3. Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the
    favor”.I’m trying to find things to improve my site!I suppose its ok to use
    some of your ideas!!

    Look into my homepage … Boostaro Reviews

    0
    0
    Odgovori
  4. Kada posmatrate sa dva stanovišta
    -Rusija je izvršila agresiju
    -ko je bio na Boridinu i Kursku zna da je to borba za opstanak Rusije
    -Nato im nije pružio drugu šansu.
    Žalim za civilne žrtve

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter