Izvor: Kurir.rs
04.07.2023 u 08:01
0

PRESRETNUTI DRONOVI U BLIZINI MOSKVE: Ruska PVO oborila tri bespilotne letelice

Ruska agencija RIA Novosti javila je da su dve letelice oborene kod sela Valuevo kod Moskve.

Ruska protivvazdušna odbrana oborila je tri bespilotne letelice u Podmoskovlju, dodajući da nije bilo žrtava.

KAKO JE RUSIJA PRETVORILA U PRAH ZAPADNJAČKE MILIJARDE I LEOPARDE: EU pred kolapsom nakon propasti KONTRAOFANZIVE

Prema prvim informacijama, dve letelice su se kretale ka Moskvi i „neutralisane su elektronskim sistemom ratovanja“, navodi se u saopštenju službe za vanredne situacije koje je preneo TASS.

Treći dron oboren je u Kaluškoj oblasti, jugozapadno od Moskve i dodala da nije bilo žrtava.

Moskva i njen region, više od 500 kilometara od ukrajinske granice, retko su bili mete napada dronovima od početka ofanzive u Ukrajini u februaru 2022. godine. Međutim, ta vrsta napada umnožena je drugde u Rusiji.

Ruske vlasti su 21. juna saopštile da su neutralisale tri drona u regionu Moskve, uključujući dva u blizini vojne baze. Tada su optužene ukrajinske vlasti da su odgovorne za taj napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter