Izvor: Tanjug
05.01.2023 u 22:45
0

LIDER DONJECKE REPUBLIKE ISTAKAO: „Ruska vojska će odgovoriti ako ukrajinske snage naruše prekid vatre!“

Rusija je pozvala Ukrajinu da proglasi prekid vatre i dozvoli narodu da prisustvuje službama na Badnje veče i Božić.

Ruska vojska će odgovoriti, ako ukrajinske snage naruše režim prekida vatre koji će stupiti na snagu u podne 6. januara i trajati do ponoći 7. januara, saopštio je lider Donjecke Narodne Republike – Denis Pušilin.

BAJDEN NE VERUJE PUTINU, PA OVO PORUČUJE : „Prekidom vatre pokušava da dođe do daha…“

„Odluka se odnosi na prekid vatre ili ofanzivne akcije sa naše strane. Ali to ne znači da nećemo odgovoriti na provokacije neprijatelјa! Ili da ćemo dati neku šansu neprijatelјu u ovim prazničnim satima da pobolјša svoje pozicije na liniji razdvajanja“, napisao je Pušilin na svom telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je ranije danas ministru odbrane Sergeju Šojguu da uvede dvodnevni prekid vatre duž cele linije fronta sa Ukrajinom sa početkom u ponoć 6. januara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter