Izvor: BSC HAPPY
19.01.2023 u 15:48
0

NAŠE TRUPE DRŽE SVOJE POZICIJE: Rogov saopštio da je ruska vojska prešla u ofanzivu u Zaporoškoj oblasti

Ruska vojska je malo pomerila liniju fronta u ovoj oblasti, a ukrajinski vojnici bili su prinuđeni da se povuku na rezervne linije.

Ruska vojska je pokrenula lokalnu ofanzivu kod grada Orehova, izjavio je za RIA Novosti član glavnog saveta administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

– Naše trupe drže svoje pozicije. Teritorija Zaporoške oblasti, oslobođene od ukrajinskih militanata, postepeno se povećava – rekao je on.

VLADIMIR ROGOV ČLAN SAVETA ZAPOROŠKE OBLASTI: Putin će u 18. januara doneti važnu izjavu o ratu u Ukrajini!

Rogov je podsetio da sam Orehov i dalje kontrolišu Oružane snage Ukrajine.

Prema njegovim rečima, ruska vojska je malo pomerila liniju fronta u ovoj oblasti, a ukrajinski vojnici bili su prinuđeni da se povuku na rezervne linije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rogov je ove nedelje za RIA Novosti rekao da su ukrajinske trupe, koje su se nedavno spremale za ofanzivu u regionu Zaporožja, dramatično promenile taktiku i počele da grade nekoliko linija odbrane odjednom u delu regiona koji kontrolišu.

Osim toga, Oružane snage Ukrajine počele su da pripremaju glavni grad regiona – grad Zaporožje – za ulične borbe. Ukrajinski militanti stvaraju utvrđena područja u predgrađima, razminiraju infrastrukturu, uređuju vojne objekte u fabrikama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter