Izvor: happy
17.02.2024 u 08:34
1

RUSKA ZASTAVA OKAČENA U CENTRU AVDEJEVKE: Pojavio se snimak – POBEDA je jasna (VIDEO)

Inače ukrajinska vojska saopštila je da je zbog eskalacije oružanih borbi u Avdijevki izdato naređenje o povlačenju ukrajinskih trupa

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini, 724. dan. Ruska PVO uspešno odbija ukrajinske napade dronovima. Borbe se vode na više delova fronta, a ukrajinski mediji javljaju da su snage Kijeva već napustile Avdejevku.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak ruske zastave koja se viori u centru Avdejevke.


Inače ukrajinska vojska saopštila je da je zbog eskalacije oružanih borbi u Avdijevki izdato naređenje o povlačenju ukrajinskih trupa iz jugoistočnog dela tog grada, ali i da ta odluka, kako se navodi, nije pružila nikakvu stratešku prednost Rusiji.

Oleksandar Tarnavski, komandant ukrajinske jugoistočne vojne zone, objavio je na svom Telegram kanalu da su se ukrajinske jedinice povukle uz male gubitke, prenosi Rojters.

„U teškoj situaciji na bojnom polju, gde su ostale samo ruševine i gomile cigala, naš prioritet je da se spasu životi vojnika“, napisao je Tarnavski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSKA ZASTAVA OKAČENA U CENTRU AVDEJEVKE: Pojavio se snimak – POBEDA je jasna (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter