Izvor: Sputnik Srbija
29.08.2022 u 17:17
0

RUSKE SNAGE LIKVIDIRALE VIŠE OD 130 MILITANATA NEONACISTIČKIH FORMACIJA UKRAJINE: Uništeni kampovi nacističkih formacija „Ajdar“ i „Azov“!

Oružane snage Rusije su za dan likdvidirale više od 130 militanata neonacističkih formacija Ukrajine, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Ruska avijacija je napadom visoko preciznim oružjem na komandno mesto vazduhoplovne komande „Vostok“ u području Dnjepropetrovska i skladište raketno-artiljerijskog naoružanja i municije u Hersonskoj oblasti likvidirala do 70 neonacista. Uništeno je i 14 specijalnih vojnih vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Napadom visoko preciznim oružjem u Dnjepropetrovskoj oblasti, ruska vojska je uništila terenske kampove nacističkih formacija „Ajdar“ i „Azov“. Likvidirano je preko 100 militanata.

Ruska avijacija je tokom proteklog dana oborila dva ukrajinska aviona Su-25 u Zaporoškoj oblasti i DNR.

ROGOV: Prikupljena je cela baza podataka! IAEA će dobiti sve informacije o granatiranju Zaporoške nuklearne elektrane koje izvodi Ukrajina!

Napadom na položaje 53. mehanizovane brigade Ukrajine i formacije „Kraken“ u području Artjomovska likvidirano je više od 30 neonacista, dok je ranjeno preko 50.

U području Nove Kahovke u Hersonskoj oblasti, ruska PVO je presrela tri ukrajinske rakete „Točka U“, kao i 21 projektil ispaljen iz višecevnih raketnih bacača „oljha“ i „hajmars“. Takođe je oboreno šest ukrajinskih dronova u DNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti.

Ruska avijacija i artiljerija su za dan uništili šest skladišta naoružanja ukrajinske vojske. Likvidirano je i devet komandnih mesta ukrajinske vojske u DNR, Nikolajevskoj i Zaporoškoj oblasti. Takođe su uništene 52 artiljerijske jedinice, ljudstvo i vojna tehnika u 142 rejona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter