Izvor: Sputnik Srbija
23.09.2022 u 09:54
0

RUSKI DIPLOMATA: Sudiće se kijevskom režimu, a ne Rusima!

Sudiće se ne Rusima, kako je izjavio šef evropske diplomatije Žozep Borelj, već kijevskom režimu, rekao je za Sputnjik stalni predstavnik Rusije u EU Vladimir Čižov, koji završava mandat u Briselu.

„Sudiće se onima koji su realno krivi za sve što se dogodilo. Ali suđenje neće biti rukovodstvu Rusije, već kijevskom režimu“, rekao je Čižov komentarišući izjavu Borelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ROGOV: Eksplozija u Melitopolju je teroristički napad!

Ranije je šef evropske diplomatije Žozep Borelj podržao ideju da se sudi Rusima za njihova delovanja u Ukrajini, ali je ćutao na temu zločina Ukrajinaca. On je pojasnio, kome od Rusa bi, po njegovom mišljenju, trebalo da se sudi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter