Izvor: Sputnik Srbija
04.07.2022 u 11:33
0

RUSKI SENATOR NIKAD BRUTALNIJI: „Pljačka i otimačina oduvek su svojstvene Britanskoj imperiji. I danas je London veran starim principima”

Postupci Velike Britanije, koja razmatra mogućnost konfiskovanja ruske imovine koja je pod sankcijama u korist Ukrajine, predstavljaju pljačku i otimačinu koje su oduvek bile svojstvene Britanskoj imperiji, smatra prvi zamenik predsednika Komiteta za međunarodna pitanja Saveta Federacije Rusije Vladimir Džabarov.

„Pljačka i otimačina oduvek su svojstvene Britanskoj imperiji. I danas je London veran starim principima”, napisao je Džabarov na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno je list „Gardijan“ preneo izjavu šefa engleske diplomatije Liz Tras da britanske vlasti razmatraju mogućnost konfiskacije ruske imovine koja je pod sankcijama kako bi ih predale Ukrajini i trenutno rade na tome.

Brojne zemlje, u okviru politike sankcija, donose odluke o zamrzavanju imovine i nekretnina ruskih privrednika. Ukrajinski ministar inostranih poslova Dmitrij Kuleba ranije je zatražio od zemalja G7 da donesu zakone koji bi im omogućili da konfiskuju rusku imovinu u korist Ukrajine.

ČESTITKA IZ KOSOMOSA! RUSKI KOSMONAUTI ČESTITALI LIDERU LNR POBEDU: „Uvereni smo da će 3. jul 2022. godine zauvek ući u istoriju Republike“

Ranije je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin izjavio da je razlog što Velika Britanija ubeđuje Evropu da ratuje protiv Rusije „do poslednjeg Ukrajinca“ navika da živi na račun drugih. On je takođe dodao i da je sunce imperijalizma za Englesku zauvek zašlo.

Nakon početka specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini, zapadne zemlje uvele su brojne sankcije Rusiji. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je to politika obuzdavanja i slabljenja Rusije i dugoročna strategija Zapada. Takođe je istakao da su sankcije nanele ozbiljan udarac celoj svetskoj ekonomiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter