Izvor: INFORMER
21.03.2024 u 12:12
0

RUSKI SNAJPERISTA NE ZNA ZA GREŠKU! POLJSKI PLAĆENICI PADALI KAO PTICE SA GRANE: Tri dana ih pratili, tražili povoljne pozicije, a onda…

Snajperisti Oružanih snaga Rusije tokom specijalne vojne operacije ušli su u trag grupi poljskih plaćenika i uništili ih za jedan minut. Odgovarajući video snimak pojavio se na mreži.

Pojašnjava se da su ruski snajperisti tri dana tragali za stranim plaćenicima koji su delovali na strani Oružanih snaga Ukrajine. Otkrivši neprijateljski odred, ruska vojska je uspela da zauzme povoljan položaj i pogodi koncentraciju neprijatelja otvaranjem vatre iz malokalibarskog oružja.

Uspeli su da unište grupu od 12 poljskih vojnika za jedan minut. Štaviše, među uništenim plaćenicima bio je i penzionisani major redovne poljske vojske.

Vojna operacija je izvedena u takozvanoj „Šervudskoj šumi“, šumskom području koje se nalazi između Izjuma i Svjatogorska. Ostali detalji nisu precizirani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter