Izvor: Tanjug
16.11.2022 u 18:43
0

Rusko ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je uverenje da će objektivna istraga i objavljivanje njenih rezultata razotkriti provokaciju Kijeva!

Moskva smatra da Kijev optužbom za povezanost Rusije s raketnim incidentom u Poljskoj pokušava da učvrsti zapadnu podršku Ukrajini, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

Ministarstvo smatra da posebno treba obratiti pažnju na to koliko su brzo optužbe na račun Rusije izneli predstavnici kijevskog režima u pokušaju da učvrste podršku Zapada koji se, primećuje Ministarstvo, umorio od ukrajinskog režima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministarstvo napominje i da preliminarni podaci o tom incidentu ukazuju na umešanost Ukrajine.

Rusko ministarstvo je izrazilo uverenje da će objektivna istraga i objavljivanje njenih rezultata razotkriti tu provokaciju Kijeva.

ZELENSKI NEMA DILEMU: „Ukrajinska raketa nije izazvala eksploziju u Poljskoj“

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je u utorak i danas da ruska vojska nije gađala ciljeve u blizini ukrajinsko-poljske granice i da ostaci rakete ne ukazuju da je reč o ruskom oružju.

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su preostali delovi elementi rakete ukrajinskog PVO sistema S-300.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter