Izvor: Sputnik Srbija
03.08.2022 u 10:51
0

SAD i vladajuća partija na Tajvanu krivi za sukob i narušavanje mira u Tajvanskom moreuzu!

Sjedinjene Američke Države i vladajuća partija na Tajvanu krivi su za sukob i narušavanje mira u Tajvanskom moreuzu, izjavio je portparol Kancelarije za poslove Tajvana pri kineskom Državnom savetu Ma Sjaoguang.

Zvaničnik je prokomentarisao sastanak predsednice Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi sa šefom administracije Tajvana Cai Ing-ven u Tajpeju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

EVROPSKA UNIJA APELUJE: Tenzije oko Tajvana rešavati dijalogom

„Rukovodstvo Demokratske progresivne partije, oslanjajući se na spoljnu podršku, rado je preuzelo na sebe ulogu piona i pojačalo provokacije u cilju dobijanja nezavisnosti. SAD su intenzivirale svoje napore u pokušaju da iskoriste kartu na koju igra Tajvan, neprekidno dolivajući ulje na vatru i gradeći planove za obuzdavanje Kine pomoću Tajvana“, navodi se u objavljenom saopštenju kineskog zvaničnika.

On je istakao da „nezavisno od toga kakvim se trikovima služe i kako ulešavaju, ne mogu opravdati sebe, jer su upravo oni stvorili sukob između dve obale Tajvanskog moreuza, i narušili mir i stabilnost u Tajvanskom moreuzu“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter