Izvor: Tanjug
11.04.2023 u 19:56
0

SAD SE PRAVDA: „Curenje informacija ne menja tok rata“!

Procurela dokumenta Pentagona koja su se pojavila na internetu, najverovatnije neće značajno uticati na tok sukoba u Ukrajini.

Dodaje se da je objavljeni materijal Kremlju pružio neke korisne detalje, ali da je malo toga u dokumentima što bi moglo da dovede do potpunog preokreta na terenu.

„UKRAJINU ĆEMO PREGAZITI“: Strašna poruka ruskog komandanta!

Rusiji će, kako se navodi, možda biti od pomoći podaci o količini oružja i municije koju poseduje ukrajinska vojska, kao i saznanje da je Pentagon zabrinut zbog statusa ukrajinskih sistema protivvazdušne odbrane.

Američki mediji su ranije javili da su Pentagon i Ministarstvo pravde SAD otpočeli istragu o curenju poverljivih dokumenata koja se odnose na planove NATO-a i Vašingtona da osposobe ukrajinske snage za kontraofanzivu.

Prethodno je Rojters izvestio da bi to moglo da bude najveće curenje podataka otkako je Vikiliks 2013. godine objavio više od 700.000 dokumenata, video snimaka i diplomatskih depeša. Međutim, agencija dodaje da bi dokumenta koja su objavljena mogla da budu lažna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter