Izvor: Tanjug
08.09.2021 u 10:00
0

SAD zabrinute zbog razvoja NUKLEARNOG PROGRAMA Teherana

Sjedinjene Američke Države žele da konsultuju saveznike o tome kakav će zauzeti stav prema Iranu tokom ovonedeljnih razgovora u Parizu i Moskvi, pošto se ne zna u kojem pravcu bi mogli da odu razgovori i kako bi mogao da se razvija nuklearni program Teherana, izjavio je neimenovani američki zvaničnik.

PROČITAJTE JOŠ: BAJDEN: Siguran sam da će Kina pokušati da napravi dogovor sa Talibanima

Američki diplomata, koji je insistirao na anonimnosti izjavio je da će se razgovori sa saveznicima, koje će voditi Rob Meli, specijalni izaslanik SAD za pregovore sa Iranom, odnositi i na predstojeći sastanak borda Međunarodne agencije za atomsku energiju.

VAŽNO: OGRANIČENJE: Privremena talibanska vlada može da ostane na vlasti maksimalno dve godine

On je, međutim, dodao da je put (u Evropu) bio planiran mnogo ranije i da će njegov fokus biti na „nuklearnoj diplomatiji sa Iranom, odnosno, da će ona biti polazna tačka razgovora“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

(Kraj) pv/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter