Izvor: Tanjug
10.06.2022 u 20:20
0

SANKCIJE PREMA RUSIJI BOLE AMERIKU „U mnogim situacijama ne možemo u potpunosti da ublažimo ili izbegnemo neželjene efekte na sopstvenu ekonomiju“, otkriva državni sekretar!

SAD nisu u stanju da u potpunosti ublaže neželjene efekte antiruskih sankcija na svoju ekonomiju, upozorio je Erik Vudhaus, zamenik pomoćnika državnog sekretara za pretnje, finansije i sankcije.

Vudhaus je to rekao na virtuelnom događaju „Atlantskog saveta“ i istakao da je cilj sankcija da maksimalno pogode one prema kojima se preduzimaju, a minimalno na sopstvenu ekonomiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U mnogim situacijama ne možemo u potpunosti da ublažimo ili izbegnemo neželjene efekte na sopstvenu ekonomiju“, kazao je Vudhaus i dodao da je Vašington hvatio da će antiruske sankcije imati neželjene efekte na SAD.

Predsednik Rusije Vladimir Putin ranije je izjavio da je politika obuzdavanja i slabljenja Rusije dugoročna strategija Zapada, a sankcije su zadale ozbiljan udarac celokupnoj globalnoj ekonomiji. Prema njegovim rečima, glavni cilj Zapada je da pogorša život milionima ljudi.

NI ŠVAJCARCI NISU NEUTRALNI PREMA RUSIJI Savezno veće usvojilo nove sankcije EU protiv Rusije i Belorusije!

Putin je, takođe, rekao da su SAD i Evropska unija faktički prekršile svoje obaveze prema Rusiji, zamrznuvši njene devizne rezerve.

On je dodao da aktuelna dešavanja povlače crtu pod globalnom dominacijom Zapada i u politici i u ekonomiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter