Izvor: Kurir.rs
15.05.2023 u 19:27
0

O OVIM KRUCIJALNIM TEMATIKAMA SE GOVORILO: Šef saudijske diplomatije se sastao sa Analenom Berbok

Dodaje se da je Berbok istakla da je Persijski zaliv "geopolitičko čvorište između Azije, Afrike i Evrope", kao i da se uticaj tog regiona proteže daleko izvan Arapskog poluostrva.

Saudijski ministar spoljnih poslova princ Fejsan bin Farhan El Saud sastao se danas u Džedi sa šeficom nemačke diplomatije Analenom Berbok, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Saudijske Arabije.

DANAS SE SASTAJE SA DRŽAVNIM VRHOM: „Analena Berbok dolazi u Skoplje da podrži ustavne izmene!“

Prethodno je nemačko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo da će Berbok razgovarati o bilateralnim pitanjima, ali i o regionalnoj krizi u Persijskom zalivu, prenosi Rojters.

„S obzirom na brojne izazove u regionu, od akutne krize u Sudanu i dugogodišnjih sukoba u Siriji i Jemenu, do talibanskog preuzimanja vlasti u Avganistanu, pouzdan dijalog sa partnerima u Zalivu je od suštinskog značaja za Nemačku i Evropu“, navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter