Izvor: Kurir.rs
14.09.2023 u 08:02
1

ŠTA JE SA PUTINOVOM NOGOM? Nakon sastanka sa Kim Džong Unom svi su zabrinuti da li je DOBRO!

Ponovo se postavljaju pitanja o zdravlju Vladimira Putina, pošto se na fotogradiji njegovog današnjeg sastanka sa Kim Džong Unom vidi kako više puta naizgled nekontrolisano trza nogom.

Činilo se da je ruski predsednik postao nemiran tokom višesatnog samita sa Kim Džong Unom na udaljenom kosmodromu Vostočni, na krajnjem istoku zemlje.

Dok je stezao prste na rukama, on je stalno mrdao levom nogom dok je pričao sa Kimom.

Njegovo ponašanje je dodalo ulje na glasine da pati od neotkrivenih zdravstvenih stanja.

Prošle godine pojavilo se nekoliko snimaka na kojima Putin čvrsto drži stolove ili naslonjače, što je dovelo do sugestija da možda ima terminalni rak ili Parkinsonovu bolest.

Neprovereni izveštaji prošle godine tvrdili su da je predsednik imao ranu Parkinsonovu bolest, neurološko stanje koje izaziva nekontrolisane pokrete, iako ih je Kremlj odbacio.

Nekoliko slika ga je pokazalo sa natečenim licem, navodno nuspojavom terapije steroidima za rak pankreasa. A mnogi govore i da Putin ima dvojnika.

Činilo se da na sličan način nije mogao da miruje tokom nastupa sa kazahstanskim predsednikom Kasim-Jomartom Tokajevim u novembru.

Sindrom nemirnih nogu, poznat i kao Villis-Ekbomova bolest, čest je kod ljudi koji imaju Parkinsonovu bolest – iako može imati i druge uzroke.

Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je podršku ruskoj „pravednoj borbi“ tokom samita sa predsednikom Vladimirom Putinom u sredu za koji su SAD upozorile da bi mogao da dovede do sporazuma o isporuci municije za rat Moskve u Ukrajini.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠTA JE SA PUTINOVOM NOGOM? Nakon sastanka sa Kim Džong Unom svi su zabrinuti da li je DOBRO!”

  1. od kad je pocela SVO Putin je do sad imao sve i jednu mogucu bolest covjeku poznatu i jos par nepoznatih i umro je do sad jedno 16 puta. kako prenose zapadni mediji. Meni simptomi lice na utrnulu nogu

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter