Izvor: Tanjug
30.07.2022 u 17:07
0

STANOVNICI HARKOVSKE OBLASTI DOBIJAJU RUSKE PASOŠE: „Čini mi se da svi sada shvataju vrlo dobro da će Rusija ovde ostati“

Stanovnici ukrajinskog regiona Harkov će početi da dobijaju ruske pasoše u avgustu, izjavio je zamenik predsednika Državne Dume za spoljna pitanja, evroazijsku integraciju i odnose sa iseljenicima Artem Turov.

„Izdavanje pasoša počelo je na pojednostavljen način u regionima Zaporožje i Herson. U avgustu, oni će već posedovati rusko državljanstvo“, kazao je Turov za TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KONAŠENKOV O NAPADU NA ZATVOR: Svu političku, krivičnu i moralnu odgovornost za krvavo ubistvo Ukrajinaca snose lično Vladimir Zelenski, njegov zločinački režim i Vašington koji ih podržava

On je naglasio da rusko ministarstvo spoljnih poslova radi na ovom pitanju i, prema njegovom rečima, postoji velika potražnja za ruskim državljanstvom.

Čini mi se da svi sada shvataju vrlo dobro da će Rusija ovde ostati, posebno nakon odluka donetih na saveznom nivou, po pitanju pojednostavljenog izdavanja pasoša u delovima bivše Ukrajine“, dodao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter