Izvor: Sputnjik
19.10.2022 u 10:29
0

STAV VAŠINGTONA UNIŠTAVA UKRAJINU! Zaharova: „SAD isporučuju oružje i razrušavaju zemlju koju su tako dugo čuvale“

Sjedinjene Američke Države nikada nisu ni planirale mir, procvat i demokratiju na teritoriji Ukrajine, izjavila je u autorskoj emisiji na radiju Sputnjik portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

OŠTAR PROTEST MOSKVE Zaharova kritikovala Nemce zbog izostanka reakcije na vandalske akte protiv ruske ambasade u Berlinu i konzulata u Frankfurtu!

– SAD isporučuju oružje i razrušavaju zemlju koju su tako dugo čuvale. Jasno je da stav Vašingtona dovodi do uništenja Ukrajine. Za taktiku SAD na temu Ukrajine postoji jednostavan izraz: ‘Ako neće biti naše neće biti ničije’. Nikakav mir, prosperitet i demokratiju na teritoriji Ukrajine SAD nisu ni planirale – rekla je Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije je Zaharova navela da su signali koje dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država u kontekstu dešavanja u Ukrajini protivrečni i kombinuju provokativnu militantnost i nagoveštaje mogućnosti rusko-američkog dijaloga.

Podsetimo, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je da NATO treba da nanese „preventivne udare“ na Rusiju, a ne da „čeka ruske nuklearne udare“. Prema rečima portparola Zelenskog Sergeja Nikiforova, ukrajinski predsednik nije mislio na upotrebu oružja za masovo uništenje, nego na uvođenje sankcija Rusiji.

Na poziv Zelenskog reagovao je i portparol Kremlja Dmitrij Peskov, koji je izjavio da ove izjave nisu ništa drugo nego poziv na svetski rat, a odgovornost treba da snose Sjedinjene Američke Države koje njime de fakto rukovode.

Sa svoje strane, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da Zapad podstiče nuklearni rat.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter