Izvor: Telegraf
14.08.2021 u 18:13
0

STRAHOTA NA HAITIJU: PRVI SNIMCI koji svedoče o razornoj moći zemljotresa! Ruševine, mrtvi i zatrpane ulice kamenjem (VIDEO)

U blizini obale Haitija zabeležen je zemljotres jačine 7,2 stepena po Rihteru. Zemljotres je bio snažniji od potresa 2010. godine koji je opustošio ovu karipsku zemlju. Kako javljaju svestski mediji ima mrtvih.

Zemljotres se dogodio u subotu rano ujutro po lokalnom vremenu, a Geološki zavod Sjedinjenih Američkih Država registrovao je intenzitet na 7,2 stepeni ili „veliku“ magnitudu.

Na društvenim mrežama pojavile su se prve fotografije nakon zemljotresa na kojim se vide srušeni delovi stambenih objekata, ulice zatrpane kamenjem i oštećena vozila.

VAŽNO:

KORONA PRESEK: Ovo su najnovije cifre

VULIN PORUČIO IZ DRVARA: Dok predsednik Vučić vodi Srbiju pomoć Srbima neće izostati (VIDEO)

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

Američki sistem za upozorenje na cunami izdao je upozorenje na mogući cunami.

Potres su osetili i oni koji su od epicentra bili udaljeni više od 300 kilometara.

Stanovnik grada udaljenog 100 kilometara od epicentra je na EMSC-u napisao da je potres trajao jako dugo i da se snažno osetio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter