Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 15:14
0

SVI SE SMEJU PREDSEDNIKU AMERIKE! BAJDEN KORISTIO PUŠKICE DOK JE GOVORIO O UKRAJINI! Snimak s konferencije iz Bele kuće šokirao svet (VIDEO)

Američki predsednik Džo Bajden ponovo je svetska tema broj jedan nakon što su vešte ruke fotoreportera iz Bele kuće uhvatile trenutak kada je on, komentarišući svoj govor iz Poljske gde je žestoko napao ruskog predsednika Vladimira Putina i pozvao na njegovu smenu, mahao papirom na kom se jasno, ni manje ni više, vide unapred pripremljena pitanja i odgovori. 

Naime, kako prenosi Dejli mejl, lider SAD je koristio puškice jer je njegova izjava „da Putin mora da ode s čela Rusije“ izazvala burne reakcije širom sveta. Čini se da je u želji da bude spreman na svako nezgodno pitanje novinara, Bajden unapred pripremio kakva bi to objašnjenja pripadnici sedme sile mogli da zahtevaju od njega, pa se tako na papiru jasno vide i potencijalna pitanja i potencijalni odgovori. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ako se niste zalagali za promenu režima, na šta ste mislili? Možete li da pojasnite? – stoji kao prvo pitanje koje su Bajdenovi ljudi predvideli pred konferenciju.

A zatim je predviđen i odgovor. 

Izražavao sam moralno ogorčenje koje sam osećao prema postupcima tog čoveka. Nisam govorio o promeni režima u drugoj zemlji – stoji na beleški, kao i pitanje o jedinstvu u NATO. 

– Da li ovo sada preti da cepa jedinstvo sa vašim saveznicima iz Alijanse? – glasi pitanje, a onda ide i odgovor: 

– Ne. NATO nikada nije bio ujedinjeniji – ispisano je na papiru. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter