Izvor: BSC Happy
01.03.2023 u 19:36
0

SVI UZ PUTINA: U Republici Kongo održan skup podrške Rusiji i ruskom predsedniku

Ogroman skup podrške politici Rusije i predsedniku Vladimiru Putinu održan je danas u glavnom gradu Demokratske Republike Kongo (DRK), gde su mladi izašli na ulice noseći ruske zastave i zalažući se za saradnju sa Moskvom.

– Putine, dođi da nam pomogneš! Potrebni su nam pouzdani partneri poput Rusije, rekao je organizator mitinga Bruno Mimbenga.

Rusi izneli ozbiljne optužbe: Ukrajinske neonacističke formacije koriste maloletnike u neprijateljstvima!

Istovremeno, oni koji su se okupili ispred francuske ambasade u DRC-u, protestovali su protiv predstojeće posete francuskog predsednika Emanuela Makrona. Protest je održan pod sloganima „Makron je ubica“, „Konganci kažu ne francuskoj politici“.

Demonstranti su istakli da Francusku smatraju ključnim saveznikom Ruande u konfrontaciji sa DRC.

Kasnije ove nedelje, Makron bi trebalo da stigne u Kinšasu u okviru svoje afričke turneje koja ima za cilj da popravi pogoršane odnose sa afričkim državama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter