Izvor: Informer
28.01.2024 u 07:16
1

TEKSAS UPUTIO ULTIMATUM BAJDENU: Čeka se odluka Bele Kuće

Zamenik guvernera Teksasa Dan Patrik rekao je da bi Bajdenova administracija napravila grešku ako bi se suočila sa pripadnicima Nacionalne garde Teksasa.

Strahovi od sukoba i tenzija između federalnih i državnih jedinica ostaju nakon što je odlukom Vrhovnog suda rečeno da bi federalni granični agenti mogli da preseku žicu koju je instalirana tokom operacije „Usamljena zvezda“, koju je naredio guverner Teksasa Grega Abota.

– Najveća greška koju bi Bajdenova administracija mogla da napravi bila bi sukobljavanje sa organima za sprovođenje zakona ili našom vojskom, našom nacionalnom gardom na našoj granici, u ovom parku, kada zapravo radimo posao koji američki narod želi  rekao je Patrik za Foks njuz. 26. januara.

TRAMP SE OGLASIO O SUKOBU I IZNEO MRAČNU PROGNOZU: Naša zemlja umire, to je otvorena rana

Patrika su novinari prethodno pitali da li mu deluje da Bajden želi da pokrene neku vrstu „nasilnog sukoba“ država i savezne vlade, međutim, zamenik guvernera Teksasa je rekao da „nije zabrinut“ zbog takve situacije.

Abot je nakon sudske odluke rekao da će Teksasa nastaviti da postavlja žilet žicu da odbije ilegalnu imigraciju. Guverner je kritikovao „nepromišljenu politiku otvorenih granica“ aktuelnog predsednika i dodao da je žica „efikasna za odvraćanje od ilegalnih prelazaka granice“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TEKSAS UPUTIO ULTIMATUM BAJDENU: Čeka se odluka Bele Kuće”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter