Izvor: Alo.rs
19.10.2020 u 18:32
0

TENZIJE RASTU: Jermenija pozvala NATO da interveniše!

Pozivam sve u Briselu da izvrše pritisak na Tursku. Pre svega, moraju da odluče šta je prihvatljivo, jer će dejstva Turske naštetiti NATO-u, njegovoj reputaciji i osnovnoj ideji da je to savez koji postoji radi zaštite od neprijatelja – rekao je Sarkisjan.

Jermenski predsednik smatra da će mešanje Turske u sukob u Karabahu na strani Bakua promeniti geopolitiku Južnog Kavkaza, pretvorivši Azerbejdžan u tursko uporište na putu ka širem regionu i uticaju Ankare na cevovodnu mrežu.

On je upozorio da bi sirijski teroristi u Azerbejdžanu mogli postati faktor dugoročne regionalne nestabilnosti.

OVO MORATE ZNATI

NEVIĐEN HAOS u Pragu zbog KORONA MERA! Policija konjicom i VODENIM TOPOVIMA krenula na demonstrante (VIDEO)

ALARMANTNO! U Srbiji 1,5 MILIONA AVIO PUTNIKA MANJE zbog KORONE!

Korona PO GRADOVIMA Srbije! U Beogradu svakim danom SVE GORE!

Laboratorija „VATRENO OKO“ radi PUNOM PAROM! Broj NOVOZAPOSLENIH RASTE!

– Oni će tamo stvoriti još jednu zonu nestabilnosti koja će ugrožavati Azerbejdžan, Rusiju, Jermeniju i Iran – istakao je Sarkisjan.

– Stiče se utisak da Erdogan svuda oko sebe stvara nestabilnost, uništavajući trenutni status kvo. U tom moru nestabilnosti Turska, čini se, plovi prilično mirno, jer joj omogućava da se igra sa svima – zaključio je jermenski lider.

Borbe na kontakt liniji u Karabahu počele su 27. septembra. Baku i Jerevan međusobno se optužuju za izbijanje sukoba. U Jermeniji je objavljeno ratno stanje i opšta mobilizacija. U Azerbejdžanu je uveden policijski čas i delimična mobilizacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter