Izvor: HappyBSC/Tanjug
07.07.2022 u 15:34
0

TEŠKI OPIJATI I MENTALNI POREMEĆAJ DOVELI DO HORORA: Na Gotlandu se dogodilo ubistvo ŽENE sa predumišljajem, detalji poražavajući!

Muškarac koji je osumnjičen za jučerašnje ubistvo žene na političkom festivalu na ostrvu Gotland u Švedskoj delovao je sam i imao je nameru da je ubije, saopštila je danas švedska tužiteljka Petra Gotel.

– Postoje informacije da on pati od mentalne bolesti i da je delo počinio pod dejstvom droge. Naše mišljenje je da je preminula žena bila meta počinioca i da je ubistvo verovatno počinjeno zbog njenih javnih nastupa i njenog dugog angažovanja u oblasti psihijatrije – navela je Gotel na konferenciji za novinare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Žena je izbodena na smrt na švedskom ostrvu Gotland na godišnjem političkom festivalu uoči opštih izbora koji će biti održani za nešto više od dva meseca, saopštila je juče policija.

U saopštenju je navedeno da je priveden muškarac koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo, ali se ne navode druge pojedinosti.

Politički festival na ostrvu Gotland privlači hiljade ljudi koji dolaze da čuju govore političara i da se druže, navodi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter