Izvor: Tanjug
16.08.2022 u 22:31
0

„TO BI BILA PRLJAVA ATOMSKA BOMBA“ Ukrajinska granata eksplodirala desetak metara od kontejnera sa nuklearnim otpadom u elektrani Zaporožje!

Tokom ukrajinskog minobacačkog granatiranja područja oko skladišta kontejnera sa nuklearnim otpadom u NE Zaporožje, jedna od granata je eksplodirala desetak metara od jednog takvog kontejnera, izjavio je danas Vladimir Rogov, član Saveta vojno-civilne administracije Zaporoške oblasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Moskvi otvorena izložba naoružanja i vojne tehnike ukrajinske vojske, koje su zaplenile ruske snage tokom specijalne operacije Rusije u Ukrajini!

Prema njegovim rečima, jedna granata eksplodirala je desetak metara od kontejnera sa nuklearnim otpadom, a druge su pale 50 do 200 metara dalje.

„S obzirom da je prostor za skladištenje otvoren, eksplozija granate ili rakete mogla bi da otpečati kontejnere sa stotinama kilograma nuklearnog otpad, koji bi nastavio da se širi i kontaminira životnu sredinu. Jednostavno govoreći bila bi to „prljava (atomska) bomba“, rekao je Rogov u intervjuu za TV kanal Soloviov Lajv.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter