Izvor: BSC Happy
25.03.2023 u 11:14
1

TOTALNI RAT, RUSI NAPADAJU SA SVIH STRANA: Ukrajinci se u neredu povlače!

Ruske snage napale su u petak severni i južni deo fronta u istočnom ukrajinskom regionu Donbasa, čak i kada je Kijev rekao da se napad Moskve odvija u blizini grada Bahmuta.

 – Rusija želi da stvori demilitarizovane tampon zone unutar Ukrajine oko oblasti koje je anektirala – rekao je u petak saveznik predsednika Vladimira Putina, rekavši da bi možda bilo neophodno da se progura dublje u Ukrajinu ako se takve zone ne mogu uspostaviti. 

Kijev moli za pomoć, dok Zelenski saopštava kako ništa neće biti od najvaljene kontraofanzive početkom proleća.

RUSKA PROLEĆNA OFANZIVA? Teški okršaji u Donbasu!

Zapad obećava pomoć, ali ona je ili neadekvatna, ili je naprosto nema.

Putin je optimističan nakon sastanka sa Sijem, nakon čijeg završetka je došlo do jačih udara na ukrajinske trupe i to sofisticiranijim oružjem nego lane.

Kijev je u panici, da li je pred kapitulacijom?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TOTALNI RAT, RUSI NAPADAJU SA SVIH STRANA: Ukrajinci se u neredu povlače!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter