Izvor: Telegraf
18.10.2021 u 14:54
0

TRAGEDIJA: Devojčica(7) se otrovala od alkohola i preminula

Sedmogodišnja devojčica iz Gaja u Rusiji , umalo je preminula usled trovanja alkoholom. Devojčica je, srećom, brzo hospitalizovana, i lekari su uspeli da je spasu.

Kako navode lokalni mediji, učenica prvog razreda otrovala se metanolom. Dete je probalo piće dok je sedela u društvu starijih drugara, dvoje tinejdžera starosti 15 i 17 godina.

PROČITAJTE JOŠ: ANA BRNABIĆ ČESTITALA POBEDU NA KOSOVU: Srpski narod je još jednom pokazao šta znače jedinstvo, sloga, vera i hrabrost!

Devojčici je pozlilo i odmah je otrčala kući gde je majci ispričala šta se dogodilo. Majka ju je odmah odvela u bolnicu, gde je devojčici na vreme pružena pomoć.

PROČITAJTE JOŠ: MIHAJLOVIĆ: Građani Mionice i Negotina glasali za budućnost

Tinejdžeri su navodno alkohol nabavili od babe otrovane devojčice, zbog čega je protiv starije Ruskinje pokrenuta istraga.

Podsetimo najmanje 35 ljudi je umrlo od trovanja alkoholom u regionu Orenburg u Rusiji. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter