Izvor: alo.rs
18.01.2024 u 21:15
0

TRAGEDIJA NA JEZERU: Prevrnuo se čamac, udavilo se najmanje 15 ĐAKA

Najmanje 15 učenika i nastavnik su se udavili nakon što se čamac sa školskom grupom prevrnuo u jednom jezeru u zapadnoj Indiji.

Čak 11 dece je spašeno zajedno nakon užasnog incidenta u jezeru u gradu Vadodara u Indiji.

Prema navodima vlasti, čamac je prevozio grupu od 27 učenika zajedno sa četiri nastavnika koji su otišli ​​na izlet.

NATO SE SPREMA ZA RAT: Alijansa mobiliše 90.000 vojnika da „odvrati Rusiju“

Sa kapacitetom od samo 16 ljudi, čamac je bio pretrpan i prevrnuo se u jezero, pri čemu se udavilo više od deset ljudi. Deca su bila bez prsluka za spasavanje.

Među žrtvama užasnog incidenta bila su deca od samo 10 godina.

Desetine ljudi pridružilo se mahnitoj potrazi za preživelima oko jezera gde se čamac prevrnuo. Indijske Nacionalne snage za reagovanje na katastrofe (NDRF) trenutno sprovode operaciju pretrage kako bi ušle u trag preostalim učenicima na lokaciji jezera.

Indijski premijer Narendra Modi napisao je na Iks/Tvitteru: „Uznemiren sam gubitkom života zbog prevrtanja čamca u Vadodari. Moje misli su sa ožalošćenim porodicama u ovom času tuge. Neka se povređeni brzo oporave“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter