Izvor: Alo.rs
22.05.2020 u 13:03
0

TRAGEDIJA! Srušio se avion sa 100 putnika! (VIDEO)

Putnički avion pakistanske avio-kompanije (PIA) koji je leteo iz Lahorija ka Karačiju srušio se blizu aerodroma u Karačiju, javili su lokalni mediji.

Na letu PK-8303 je bilo gotovo 100 putnika, prenose strani mediji.



Avion je imao kapacitet da preveze više od 200 putnika, a navodno se u njemu u trenutku nesreće nalazilo oko 100 putnika. Za sada nema podataka o povređenima ili nastradalima. Avion se srušio u stambeno naselje, a iznad mesta nesreće izdiže se gust oblak dima.

Spasilački timovi i policija stigli su na licu mesta. Prema informacijama iz pakistanske Administracije za civilnu avijaciju, kontakt sa avionom izgubljen je minut pre sletanja.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter