Izvor:
04.03.2024 u 16:51
0

TRAMP JE AMERIKA, ŠAMPANJAC I OSMEH: Pobeda je njegova i već je oseća, TRIJUMFALNI momenat u istoriji Amerike

Presuda donesena od strane konzervativne većine na sudu u ključnom slučaju omogućava da se ime republikanskog kandidata nađe na glasačkim listićima u Koloradu za predstojeće utorak izbore.

Presuda donesena od strane konzervativne većine na sudu u ključnom slučaju omogućava da se ime republikanskog kandidata nađe na glasačkim listićima u Koloradu za predstojeće utorak izbore.

Vrhovni sud SAD je danas poništio odluku suda u Koloradu koja je sprečavala Donalda Trampa da se pojavi na izbornom listiću u toj državi.

PUTIN SPREMAN ZA RAT SA NATO ALIJANSOM, RASPOREĐUJU SNAGE DUŽ RUSKE GRANICE: Stižu desetine hiljada vojnika iz cele Evrope

Ovaj potez takođe znači kraj pokušajima u drugim državama da ga isključe sa predsedničkih izbora 2024. godine, zbog navoda da su mu njegove akcije 6. januara onemogućile obavljanje dužnosti.

Za Trampa, ovo predstavlja uklanjanje jedne od prepreka u njegovoj kampanji za potencijalni ponovni susret sa trenutnim predsednikom Džoom Bajdenom na novembarskim opštim izborima.

Sudije su ukinule presudu iz Kolorada koja ga je isključila sa listića, navodeći da samo Kongres ima pravo da odluči o njegovoj kandidaturi.

„Države ne smeju jednostrano da diskvalifikuju Donalda Trampa sa glasačkih listića“, stoji u presudi, šaljući jasnu poruku kampanji koja nastoji da ga eliminiše.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter