Izvor: tanjug
20.01.2021 u 08:11
0

Tramp pomilovao 143 ljudi, među njima i Benona

Predsednik SAD Donald Tramp pomilovao je bivšeg savetnika Stiva Benona kao deo poslednje akcije pomilovanja, kojim je obuhvaćeno 143 ljudi.

OVO MORATE ZNATI

POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE HAPPY TV: U školi glume je masturbirao, češao se od devojčice, dok su im kapale suze na papir!

Za vakcinaciju u SRBIJI prijavilo se više od 390 hiljada ljudi

SAD: Kina počinila genocid nad manjinskim Ujgurima

Dodik: Za svoj narod spreman sam i da prosim ako treba

Trampov poslednji dan u skoro napušenoj Beloj kući

U utorak, većina američkih medija je za Benona reklo da su veoma male šanse da će biti pomilovan, međutim, on je na slobodi nakon što je uhapšen u avgustu po optužbi da je proneverio novac donatora za izgradnju zida na američko-meksičkoj granici.

Među pomilovanima su reperi Lil Vejn i Kodak Blek, zatim Trampov finansijer kampanje Eliot Brojdi, koji je priznao da je ilegalno lobirao kod američke vlade da obustavi istragu o korupcijskom skandalu u Maleziji, a tu je i bivši gradonačelnik Detroita, Kvame Kilpatrik, koji je služio 28.godišnju zatvorsku kaznu zbog korupcije.

Bela kuća je nešto posle ponoći saopštila spisak ljudi koji su pomilovani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter