Izvor: happy
06.02.2024 u 18:06
2

TRAMP POZVAO BAJDENA NA DIREKTAN DUEL: Aktuelni predsednik SAD šokirao odgovorom

Tramp je ovaj izazov izneo u ponedeljak na radiju sa konzervativnim komentatorom Denom Bonginom

Predsednik Amerke Džo Bajden odgovorio je na izazov bivšeg predsednika Donalda Trampa koji ga je pozvao na direktnu debatu u ponedeljak.

Tramp je ovaj izazov izneo u ponedeljak na radiju sa konzervativnim komentatorom Denom Bonginom, rekavši da bi debata bila „dobra“ za zemlju.

– Želeo bih da raspravljam sa njim sada, jer treba da razgovaramo. Trebalo bi da debatujemo za dobro cele države – rekao je Tramp, prenosi Foks njuz.

Bajdena su kasnije toga dana pitali o Trampovim komentarima tokom izborne kampanje u Nevadi.

– Odmah? Pa, da sam na njegovom mestu, želeo bih i ja da raspravljam sa sobom. On nema šta drugo da radi – rekao je Bajden novinarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TRAMP POZVAO BAJDENA NA DIREKTAN DUEL: Aktuelni predsednik SAD šokirao odgovorom”

  1. Božeeee . Kakav duel ti pričaš i ako te ne poznajem lično kao da nevidiš koliko ima gafova jer ga polako i Duboka država otpisuje . Koliko sam ja primetio ti si ga namerno izazivao na duel da bi pokazao čoveku koliko je u stanju da vodi SAD .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter