Izvor: Blic
03.08.2020 u 14:00
0

TRAMP ZBUNJEN I TUŽAN: „Niko me NE VOLI…“! (FOTO)

Američki predsednik Donald Tramp požalio se juče na pad svoje popularnosti, pitajući se kako je sve krenulo pogrešno uoči izbora u novembru.

-Niko me ne voli – rekao je on.

Tramp je zbunjen kako njegovi zdravstveni stručnjaci mogu da primaju pohvale, dok njega optužuju da ingoriše i poriče javnu zdravstvenu krizu.

– Jedino može biti da je u pitanju moja ličnost. To je sve – dodao je on.

OVO MORATE ZNATI

KONSTITUISANA NARODNA SKUPŠTINA, POSLANICI POLOŽILI ZAKLETVU: Srbija dobila NOVI PARLAMENT!

NIŠKA KOVID BOLNICA: Preminuo MUŠKARAC koji je ŠTAKOM tukao MEDICINSKU SESTRU!

IZGUBILE ŽIVOT U SEKUNDI: Sletele sa puta, na licu mesta poginule dve sestre!

To je međutim, tek deo odgovora. U nedelji u kojoj se pandemija u Sjedinjenim Američkim Državama zaoštrila, potvrđen je i drastičan pad ekonomije, a tu su i rasne tenzije, dok se Donald Tramp sve više udaljava od rukovodstva i republikanske i demokratske partije, zarobljen u “antiknim kulturnim bitkama” i sve većem padu imidža među glasačima, navodi CNN.

Do predsedničkih izbora u SAD ostalo je manje od 100 dana a Trampovi pomoćnici kažu da je on prepoznao “ekstremnu političku opasnost” koju je sam sebi stvorio. Kad priča s prijateljima, njegovo žaljenje je poduže, a njegova volja da izmeni taj pravac deluje minimalna, kažu za CNN neimenovani izvori koji su pričali sa njim.

Američki predsednik već mesecima unazad govori kako ga “niko ne voli”, ističu oni. Tramp je u četvrtak delovao rezignirano na činjenicu da će korona virus nastaviti da se širi i rekao da pandemija verovatno nije ničija greška a najmanje njegova.

– To je prosto tako – rekao je on.

Glavni zvaničnici republikanaca – od kojih su mnogi odustali od nade da će Tramp ponuditi bilo šta nalik koherentnom nacionalnom planu zadržavanja pandemije, su već odavno odlučili da promovišu nošenje maski i držanje fizičke distance a da se ne pozivaju na njegovo vođstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter