Izvor: atv
22.05.2020 u 09:21
0

TUGA! MISTERIOZNA SMRT OD KORONE Preminuo predsednikov čovek od poverenja!

Verni prijatelj i lični batler predsednika preminuo je od korona virusa!

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČETIRI GODINE OD ODLASKA VELIKANA Bata Živojinović, nepobedivi Valter

MNOGI U OPASNOSTI! Medicinska kompanija priznala: Objavljeni podaci SVIH PACIJENATA IZ SRBIJE!

SESTRE SA INFEKTIVNE, SRPSKE HEROINE Kinezi snimili dokumentarac o našoj borbi sa koronom! (VIDEO, GALERIJA)

Od danas ulazak u Srbiju bez testiranja

PENZIJU NEĆE DOBITI SVI Ako imate MANJE OD 15 GODINA radnog staža, morate znati ovo

Batler Vilson Ruzvelt Džerman, koji je u Beloj kući služio više od 50 godina pod 11 predsednika, umro je od virusa korona u 92. godini.

Počeo je 1957, u vreme predsednika Dvajta Ajzenhauera, kao čistač, da bi ga nekoliko godina kasnije prva dama Džeki Kenedi unapredila u batlera. Njegova višedecenijska služba u Beloj kući bila je predmet i mnogih istorijskih studija o Afroamerikancima u politici.

Autorka knjige od „Robovske kolibe do Bele kuće“ Korita Mičel sa Državnog univerziteta Ohaja izjavila je da je Džerman kao i mnogi Afroamerikanci njegove generacije s dostojanstvom obavljao jedan od retkih poslova koji mu je u to doba bio dostupan. Izrazila je uverenje da mu je satisfakciju sigurno pružila činjenica da je karijeru završio u vreme jednog Afroafroamerikanca, Baraka Obame.

– To je morao osećati kao pobedu – kaže Korita Mičel.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter