Izvor: tanjug
19.09.2020 u 14:27
0

U Indiji uhapšeno devet pripadnika Al Kaide

Indijska Nacionalna istražna agencija danas je saopštila da je uhapsila devet pripadnika terorističke organizacije Al Kaida koji su planirali da izvrše terorističke napade na više lokacija u Indiji, uključujući i glavni grad te zemlje, Nju Delhi.

„Ta grupa je planirala da preduzme terorističke napade u blizini ključnih instalacija u Indiji sa ciljem da ubije nedužne ljude i poseje strah u ljudskim umovima“, navodi se u zvaničnom saopštenju povodom hapšenja.

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

Kako prenosi Rojters, seštoro uhapšenih slobode je lišeno u indijskoj državi Zapadni Bengal a preostalih troje u državi Kerala.

Nacionalna istražna agencija, glavno indijsko telo za borbu protiv terorizma, takođe je saopštila da su uhapšeni povezani sa ćelijom Al Kaide koju podržava Pakistan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter