Izvor: HappyBSC
18.04.2022 u 10:58
0

U istoj ulici se viore RUSKA I UKRAJINSKA ZASTAVA – sve u inat komšiji! Nakon eskalacije svađe, Kanađanin podigao 20 metara visok JARBOL PODRŠKE PUTINU (FOTO, VIDEO)

Velika svađa izbila je u predgrađu Kanade, kada je Izabela Stivens uočila rusku zastavu na kući svog komšije.

Kako je sama rekla, u šoku od zastave koja pokazuje podršku rusiji, rešila je da istraži dotičnog komšiju. Otkrila je da je on delio sadržaj koji podržava Vladimira Putina u ratu u Ukrajini, što joj se nikako nije dopalo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je proverila njegove društvene mreže na kojima je pronašla sadržaj koji dokazuje da podržava Putina i Rusiju, pa je iz tog razloga rešila da „uzvrati istom merom“.

Izabela se osećala prinuđenom da preduzme akciju u svojoj ulici. Na TikTok-u je objavila video zapise u kojima je detaljno opisana svađa u predgrađu, koja je sada prikupila više od dva miliona pregleda.

Izabela je rekla da je snimak takođe podstakao napore zajednice da se suprotstavi „pogrešnoj podršci ovog čoveka“.

„Svi susedi u mom kraju su bili zaista šokirani, ali niko od nas nije uradio ništa. Pokušavali smo da očuvamo mir i trudimo se da budemo pozitivni. To je kao kanadska stvar, gde zapravo ne želite da pravite probleme sa komšijom i želite da budete ljubazni“, rekla je Izabela, ali nije dugo mogla da ispuni ove reči.

Smatrala je da njen komšija sa ruskom zastavom predstavlja celu ulicu, pa je shvatila da je, kako kaže, „jedini razuman“ odgovor bio da okači ukrajinsku zastavu da se viori.

Nakon samo nekoliko dana nakon što je pored ruske zastave od strane komšije, okačila i ukrajinsku, Izabela je rekla da je primetila da i druge komšije ističu plavo-žutu zastavu.

„Tada smo polako počeli da ga okružujemo ukrajinskim zastavama“, rekla je.

Međutim, i nakon sveg tog inaćenja komšija, svađa je eskalirala. Sused koji podržava Rusiju je tada podigao jarbol za zastavu visok 20 metara.

Na ogromnom jarbolu okačio je, ne samo rusku zastavu, već i dodatne simbole koji ukazuju na rusku desnicu.

@bee.bois Reply to @enriquebautista1975 WE ARE EXPANDING!!!!!!! #ukraine #istandwithukraine #ukrainewar #neighbours ♬ We Did It! – Dora The Explorer

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter