Izvor: Kurir.rs
07.12.2023 u 13:50
0

UKRAJINA ĆE POSTATI DRUGI VIJETNAM: Pretvoriće se u „crnu rupu“ za Ameriku

Sergej Nariškin, direktor ruske Spoljne obaveštajne službe, poručio je danas SAD da će podrška Zapada Ukrajini pretvoriti sukob u „drugi Vijetnam“.

REPUBLIKANCI BLOKIRALI POMOĆ UKRAJINI I IZRAELU: Stravičan udarac Zelenskom i Netanjahuu stigao iz Senata

„Ukrajina će se pretvoriti u „crnu rupu“ koja će upijati sve više i više resursa i ljudi“, istakao je Nariškin u članku u časopisu, „Obaveštajni operativac“, preneo je Rojters.

On je naveo da SAD na kraju rizikuju stvaranje „drugog Vijetnama“ i da će svaka nova američka administracija morati da pokuša da se nosi sa tim.

Predsednik SAD Džozef Bajden upozorio je da bi direktna konfrontacija između NATO i Rusije mogla bi da izazove Treći svetski rat i više puta je isključio slanje američkih vojnika u Ukrajinu.

Zapad je Ukrajini dao više od 246 milijardi dolara pomoći i naoružanja, ali ukrajinska kontraofanziva je propala i Rusija i dalje kontroliše nešto manje od petine ukrajinske teritorije, navela je britanska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter