Izvor: Tanjug
14.01.2023 u 11:31
0

„PLAĆENI SU KAO KAMIKAZE“ Zapad nema nameru da ulaže u obnovu Ukrajine

Mirošnik je ocenio da oni koji plaćaju smrt teško da će očekivati da će klijent preživeti.

Zapadne zemlje ne planiraju da ulažu u obnovu Ukrajine, a sve optimistične izjave na ovu temu su laž, tvrdi bivši ambasador samoproglašena Luganske Narodne Republike u Moskvi Rodion Mirošnik, prenosi TASS.

– Plaćeni su kao kamikaze, a oni su odlučili da su to sredstva za dug i srećan život – rekao je danas Mirošnik , koji smatra da “niko nije hteo i neće da ulaže u bilo kakav razvoj Ukrajine”.

ZAMENICA UKRAJINSKOG MINISTRA SAOPŠTILA: Zelenski namerava da poseti UN ako bezbednosna situacija to dozvoli

– Sada plaćaju bombaša samoubicu koji je dozvolio da mu kuća bude uništena i koji šalje svoje građane u smrt. Ovo je jedinstvena usluga, ali nema veze sa obnovom zemlje i ulaganjem u njenu budućnost – istakao je Mirošnik i ocenio da oni koji plaćaju smrt teško da će očekivati da će klijent preživeti.

Zamenica ministra spoljnih poslova Ukrajine Emine Džaparova, izjavila je prethodno na sednici Saveta bezbednosti UN, da šteta ukrajinskoj civilnoj i kritičnoj infrastrukturi premašuje 127 milijardi dolara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je navela da će obnova Ukrajine „biti jedan od najvećih investicionih projekata“, koji pruža širok spektar mogućnosti međunarodnim partnerima da iskoriste najbolju praksu u oblasti inženjeringa, građevinarstva i transfera tehnologije, prenela je ruska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter