Izvor: tanjug
05.07.2022 u 13:33
0

UKRAJINA POSTALA „TERORISTIČKA DRŽAVA“ Volodin brutalan: „Zelenski na čelu kriminalnog režima!“

Predsednik ruske Državne Dume Vjačeslav Volodin tvrdi da je Ukrajina postala „teroristička država“, preneo je Rojters njegove reči postavljene na sajtu Državne Dume.

„ZA ENGLESKU JE SUNCE IMPERIJALIZMA ZAUVEK ZAŠLO!“ Predsednik Državne dume brutalno isprozivao Veliku Britaniju da „živi na račun drugih“

Pred poslanicima donjeg doma ruskog parlamenta, Volodin je danas, kako je citirano, kazao da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na čelu „kriminalnog režima“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski zvaničnici su od početka rata govorili da je Ukrajina pod kontrolom antiruskih fašista i neonacista, ali nisu koristili termin „teroristička država“, podseća britanska novinska agencija.

Volodin je istakao i da Kijev, svojim napadima, čini sve da natera rusku vojsku da prelazi granice samoproglašenih donbaskih republika.

– Neki ljudi pitaju šta je naš cilj i kada će se sve završiti. Završiće se kada naši mirni gradovi i mesta ne budu više granatirani. Ukrajinci prosto teraju našu vojsku da se ne zaustavi na granicama Luganske i Donjecke Narodne Republike, već napadi na ruske regione dolaze iz regiona Harkova i ostalih delova Ukrajine – rekao je on. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter