Izvor: HAPPBSC
25.03.2024 u 09:45
1

UKRAJINA U PLAMENU TALASI RUSKIH DRONOVA SE OBRUŠILI : Odesa ostala bez STRUJE, pogledajte PRVE SNIMKE (VIDEO)

Ostaci drona izazvali su požar na elektroenergetskom objektu

 

U ukrajinskoj luci Odesa prekinuto je snabdevanje električnom energijom nakon ruskog vazdušnog napada koji je oštetio visokonaponski energetski objekat, saopštio je danas najveći ukrajinski dobavljač energije DTEK.

– Situacija je i dalje teška. Da bi se smanjilo opterećenje mreže, danas u gradu neće funkcionisati elektroprevoz, a ograničena je i industrijska potrošnja – objavljeno je na Telegram kanalu DTEK-a, prenosi Ukrinform.

DTEK dodaje da čini sve da što pre uspostavi snabdevanje domaćinstava energijom i poziva stanovnike na ekonomičnu potrošnju električne energije.

Rojters prenosi da je gradska uprava Odese na Telegramu objavila da je na sam grad i Odesku oblast Rusija izvela nekoliko talasa napada dronovima.

Navodi se da je struja obnovljena do jutros u dva gradska okruga. Ruske snage noćas su napale Odesu sa nekoliko grupa jurišnih dronova iz Crnog mora, a na meti je bila energetska infrastruktura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINA U PLAMENU TALASI RUSKIH DRONOVA SE OBRUŠILI : Odesa ostala bez STRUJE, pogledajte PRVE SNIMKE (VIDEO)”

  1. To braco Rusi. Udrite samo udrite te Ukrainske naciste i zapadne pomagace. Rassssturaj, melji, unistavaj, kidaj 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺 Odesa je bila Ruska i bit ce Ruska 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter