Izvor: B92.net
14.10.2023 u 21:57
1

„UKRAJINSKA VOJSKA JE PORAŽENA I POTPUNO UNIŠTENA“: Za Ukrajinu je došao tragičan trenutak, Kijev više nema nikakvu nadu

Ukrajinska vojska pretrpela je kolosalne gubitke zbog čega joj preti potpuno uništenje, izjavio je bivši američki obaveštajac Skot Riter.

„Gubici Oružanih snaga Ukrajine su prosto zapanjujući. Da, još uvek imaju neke rezerve koje će baciti u bitku, ali u suštini vojska je poražena, jednostavno je uništena“, ocenio je on.

Kazao je i da ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom sve vreme saopštavaju vesti sa fronta o ogromnim gubicima kada je reč o tenkovima i oklopnim vozilima, dok je ukrajinska artiljerija praktično razbijena.

UKRAJINSKE SNAGE U KOTLU: Kupjansk kao najava konačnog poraza Zelenskog (VIDEO)

Zbog toga, smatra Riter, kijevski režim više nema nikakvu nadu da će uspeti da udari na Rusiju.

„Hoću reći, za Ukrajinu je to veoma tragično što se trenutno dešava“, zaključio je Riter.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„UKRAJINSKA VOJSKA JE PORAŽENA I POTPUNO UNIŠTENA“: Za Ukrajinu je došao tragičan trenutak, Kijev više nema nikakvu nadu”

  1. Zalosno je sti je tako, ali tsko se desava svakom ko krvnika prihvati za bbrata, a brata zaboravibi snatra ga krvnikom
    Raduje me sto se bizmarkova teorija nije obistimila i sto aneri jos jednom od kava polomise zube. Zivjela rusiha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter