Izvor: BSC Happy/Sputnik
24.07.2023 u 11:59
0

UKRAJINSKA VOJSKA OTKRILA – koje im rusko oružje predstavlja NAJVEĆU PRETNJU!

"Raketa R-37, koju koriste lovci Su-35, jedna od najopasnijih"

Ruski lovac Su-35 sa raketama R-37 predstavlja ozbiljnu pretnju za ukrajinsku vojsku, izjavio je portparol Ratnog vazduhoplovstva Oružanih snaga Ukrajine Jurij Ignat.

„Oni imaju Su-35. To je jedan od najboljih aviona. Glavni avion koji predstavlja za nas pretnju je Su-35. To treba priznati“, rekao je Ignat za agenciju „RBK Ukrajina“. Ignat je takođe rekao da je raketa R-37, koju koriste lovci Su-35, jedna od najopasnijih raketa koja preti Oružanim snagama Ukrajine.

Praktično nevidljiv za radare

Ruski vojni ekspert Jurij Knutov rekao je da Su-35 pripada generaciji 4++, te da je njegova glavna prednost izuzetna manevarska sposobnost. „Avion ima ultra moderna sredstva za otkrivanje protivničke avijacije i kopnenih ciljeva, kao i sistem naoružanja koji omogućava da se uništi bilo koja letelica na izuzetno velikoj udaljenosti. U slučaju potrebe može se koristiti oružje za uništavanje kopnenih meta, ako piloti dobiju takav zadatak. Zahvaljujući svojim mogućnostima, Su-35 uništava ukrajinske avione i to, po pravilu, pre nego što pilot ukrajinskog lovca primeti naš avion. Zato eksplozija rakete za protivnika bude potpuno neočekivana“, objašnjava Knutov.

Pored toga, dodaje on, zahvaljujući kompozitnim materijalima Su-35 na ekranima radara ne izgleda kao pravi lovački avion, a to može da zbuni protivnika. Knutov je podsetio da se lovac veoma dobro pokazao u Siriji, ni u čemu ne zaostajući za F-35 i F-16.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter