Izvor: Tanjug
13.09.2022 u 17:14
0

Ukrajinska vojska presrela je dron „samoubicu“ iranske proizvodnje koji je, kako Kijev tvrdi, Rusija koristila na bojištu!

Ukrajinska vojska saopštila je prvi put da je presrela dron „samoubicu“ iranske proizvodnje koji je, kako Kijev tvrdi, Rusija koristila na bojištu.

Američki obaveštajci su još u julu upozorili da Teheran planira slanje stotina dronova sa bombama u Rusiju kako bi joj pomogao u ratu protiv Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dok je Iran to u početku negirao, šef Revolucionarne garde se poslednjih dana hvalio da Teheran naoružava najveće svetske sile, prenosi AP.

HANA MALIJAR O ŽELJENOM ISHODU KONTRAOFANZIVE: „Cilj je potpuno oslobađanje Harkovske oblasti…“

Ukrajinska vojska objavila je fotografije ostataka drona tipa „šahed“ koji je otkriven u blizini Kupjanska tokom ofanzive Kijeva i koji je pogođen, ali nije eksplodirao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter