Izvor: Tanjug
22.07.2022 u 19:50
0

Ukrajinski ministar infrastrukture Oleksandr Kubrakov smatra: „Sporazum moguć zahvaljujući uspesima vojske Ukrajine!“

Ukrajinski ministar infrastrukture Oleksandr Kubrakov, koji je ranije potpisao sporazum o deblokadi izvoza ukrajinskog žita, tvrdi da je taj sporazum moguć samo zahvaljujući vojnim uspesima njegove zemlje.

U obraćanju koje je prenosila nacionalna TV, Kubrakov je u prilog tim tvrdnjama izneo primer ponovnog zauzimanja Zmijskog ostrva, malog, ali strateški značajnog punkta u blizini nekoliko ključnih ukrajinskih luka u Crnom moru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je prenela agencija Rojters, Kubrakov je takođe rekao da Ukrajina ne vidi rizik da bi ruski brodovi mogli stići do ukrajinskih luka putem zelenih koridora dogovorenih sporazumom, pošto bi na njih u tom slučaju bile ispaljene ukrajinske rakete.

Poljski premijer ohrabruje građane:“Mi ćemo se nositi sa posledicama rata u Ukrajini, kao i sa inflacijom!“

Rusija i Ukrajina, zajedno sa Turskom i UN, potpisale su u Istanbulu sporazum o ponovnom pokretanju izvoza žitarica iz ukrajinskih luka na Crnom moru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter