Izvor: Tanjug
02.01.2023 u 22:50
0

OFANZIVA NE JENJAVA NI TOKOM PRAZNIKA: Ukrajinski napad dronom prekinuo struju u ruskoj oblasti na nekoliko sati!

Britanska agencija navodi da nije bila u mogućnosti da iz drugih izvora proveri ovaj izveštaj.

Ukrajinski napad dronom oštetio je elektroenergetsko postrojenje na jugozapadu ruske Brjanske oblasti, koja se graniči sa Ukrajinom, usled čega je došlo do prekida struje na nekoliko sati, saopštio je danas regionalni guverner te oblasti Aleksandar Bogomaz.

OBOREN UKRAJINSKI DRON U BLIZINI VORONJEŽA: Na terenu nije bilo povređenih niti materijalne štete

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ukrajinski napad dronom izveden je jutros na Klimovski okrug. Usled napada oštećen je objekat za napajanje“, objavio je Bogomaz na Telegramu, a prenosi Rojters. Dodao je da je posle nekoliko sati napajanje u okrugu u potpunosti obnovljeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter